mryazdani mryazdani .

mryazdani

شكايت كيفري از چك بلامحل

 

 

شكايت كيفري از چك بلامحل از مواردي است كه هر شخصي بايد از شرايط و نحوه انجام آن آگاه باشد، بخصوص اين روزها كه بسياري از افراد احتمال دارد كه با اين موضوع درگير شوند. حال بهتره در اين مورد بيشتر بدانيم. قبل از هر چيزي بهتر است بدانيم كه چك بلامحل چيست؟

چك بلامحل

كساني كه از شخصي خريد مي‌كنند و نياز دارند كه بعدا هزينه آن را پرداخت كنند به شخص خريدار چك مي‌دهند و در داخل چك تاريخ پرداخت را قيد خواهند كرد و در آن تاريخ شخص به بانك مورد نظر مراجعه خواهد كرد و در صورتي كه حساب فرد خالي باشد، يعني موجودي حساب فرد كمتر از مبلغ قيد شده در چك باشد و يا فرد به بانك دستور عدم پرداخت داده باشد، به اين نوع چك، چك بلامحل گفته مي‌شود. در اين مورد شخص مي‌تواند به صورت قانوني از فرد مورد نظر شكايت كند و براي اين موضوع فرد ۶ ماه زمان دارد كه به صورت كيفري شكايت كرده و شكايت خود را پيگيري نمايد اما بعد از آن زمان ديگر قابل پيگيري نخواهد بود.

نحوه شكايت كيفري از چك بلامحل

زماني كه فرد به بانك رفته و با عدم موجودي در بانك مواجه شد مي‌تواند اقدام به شكايت كيفري نمايد و اين موضوع مراحلي دارد كه در ادامه اين مراحل را به شما خواهيم گفت تا در جريان روند اين موضوع قرار بگيريد.

·         ۱ . مرحله برگشت زدن چك بلامحل: بعد از پرداخت نشدن چك شما در كل ۶ ماه زمان داريد كه چك بلامحل را برگشت بزنيد تا بتوانيد گواهي عدم پرداخت در بانك را دريافت كنيد و مراحل قانوني و ادامه شكايت خود را پيگيري نماييد در غير اين صورت بعد از آن اين موضوع قابل پيكيري نخواهد بود.

·         ۲ . مرحله شكايت كيفري از چك بلامحل: بعد از اين كه گواهي عدم پرداخت در بانك را دريافت كرديد مي‌توانيد وارد مرحله بعد شويد و شكايت خود را به صورت كيفري ثبت نماييد و براي انجام اين كار هم شما تا ۶ ماه فرصت خواهيد داشت و اين موضوع هم مانند مرحله قبل در صورت عدم رسيدگي، ديگر قابل پيگيري نخواهد بود. اما از يك طريق قابل پيگيري است كه بسيار دردسر ساز است و توصيه ما اين است كه در زمان موعد مراحل قانوني اين شكايت كيفري را انجام دهيد چون در صورتي كه وارد مرحله شكايت حقوقي و ثبتي شود شما نياز به يك وكيل بسيار ماهر و زبده خواهيد داشت.

شما به سه روش مي‌توانيد از شخصي كه چك بلامحل به شما داده است، به شكل كيفري شكايت نماييد و اين سه روش به صورت زير است:

·         ۱ . روش اول: مي‌توانيد براي وصول چك، دادخواست حقوقي مطالبه مبلغ چك بلامحل را به دادگاه حقوقي ارائه نمود.

·         ۲ . روش دوم: مي‌توانيد به اداره اجراي ثبت مراجعه كرده و درخواست به اجرا گذاشتن چك را داشته باشيد.

·         ۳ . روش سوم: مي‌توانيد به دادسرا مراجعه نماييد و شكوائيه خود را تنظيم  و درخواست مجازات صادركننده چك را داشته باشيد.

همه اين راه‌ها براي شكايت كيفري مناسب است اما بايد اين موضوع را در نظر داشته باشيد كه بايد بررسي كنيد كه كدام يك از اين روش‌ها مي‌تواند به شما كمك كند تا زودتر به حق خود برسيد.

هزينه شكايت كيفري از چك بلامحل

شما در ابتدا براي شكايت كيفري از چك بلامحل بايد مبلغ ۵،۰۰۰ تومان بابت شكايت پرداخت نماييد و بعد از آن شما نياز خواهيد داشت كه براي چك بلامحل تا سقف ۱۰۰،۰۰۰ تومان بايد مبلغ ۱،۵۰۰ تومان پرداخت نماييد، براي چك‌هاي بلامحل ۱،۰۰۰،۰۰۰ توماني بايد مبلغ ۴،۰۰۰ تومان و براي چك‌هاي بلامحل بالاي ۱،۰۰۰،۰۰۰ تومان بايد مبلغ ۱۵،۰۰۰ تومان ديگر پرداخت نماييد و اين هزينه تنظيم شكايت كيفري شما مي‌باشد.

چه زماني مي‌توانيم از چك بلامحل شكايت كيفري بكنيم؟

در كل در زمان‌هايي شما بايد به صورت قاطع اقدام به شكايت از چك بلامحل نماييد و در زمان‌هايي ديگر شما نمي‌توانيد از چك بلامحل شكايت كيفري بكنيد كه در ادامه هر دو حالت اين موضوع را مورد بررسي قرار خواهيم داد.

چه زماني از چك بلامحل شكايت كيفري بكنيم؟

شما در موارد زير نياز قطع خواهيم داشت كه از كسي كه چك بلامحل صادر كرده است شكايت كيفري بكنيد و اين حالت‌ها به صورت زير است:

·         ۱ . عدم داشتن موجودي در بانكي كه چك براي آن صادر شده است.

·         ۲ . زماني كه صادر كننده چك به بانك دستور داده باشد كه چك مورد نظر وصول نشود.

·         ۳ . در صورتي كه چك داراي مشكل پرداخت باشد مانند: قلم خوردگي، درج تاريخ اشتباه و ...

·         ۴. صدور چك از حساب مسدود شده

در تمام اين حالات بهترين كار اين است كه اقدام به برگشت چك نموده و از شخص شكايت كيفري بكنيد. اما در يك زمان‌هايي هم هست كه شما نمي‌توانيد چك بلامحل را برگشت بزنيد و شكايت كيفري بكنيد كه در ادامه اين موارد را به شما خواهيم گفت.

·         ۱ . شما امكان شكايت از چك بدون تاريخ را نداريد.

·         ۲ . چك سفيد امضا شامل درخواست شكايت كيفري نمي‌باشد.

·         ۳ . چك مشروطي شامل انجام شكايت كيفري نمي‌شود.

·         ۴ . چكي كه از تاريخ صدور آن بيش از ۶ ماه گذشته باشد و برگشت نخورده باشد.

·         ۵ . چكي كه بعد از برگشت تا ۶ ماه آينده شكايتي براي آن تنظيم نشده باشد.

·         چك‌هاي صادر شده براي معاملات غيرقانوني

·         چك‌هاي مدت‌دار هم شامل شكايت كيفري نخواهند بود.

در اين شرايط شما نمي‌توانيد از شخص شكايت كيفري داشته باشيد.

مجازات‌هاي چك بلامحل

براي چك‌هاي بلامحل مجازات‌هايي وجود دارد كه اين مجازات‌ها به صورت زير است:

۱ . چك‌هاي ۱،۰۰۰،۰۰۰ توماني: براي اين چك‌ها تا ۶ ماه حبس در نظر گرفته مي‌شود.

۲ . چك‌هاي ۱،۰۰۰،۰۰۰ توماني تا ۵،۰۰۰،۰۰۰ توماني: براي اين چك‌ها از ۶ ماه تا ۱ سال حبس در نظر گرفته خواهد شد.

۳ . چك‌هاي بيش از ۵،۰۰۰،۰۰۰ توماني: براي اين چك‌ها از ۱ سال تا ۲ سال حبس در نظر گرفته مي‌شود.

البته اين موضوع را خاطر نشان كنيم كه مبلغ چك اگر خيلي زياد باشد مجازات سنگين‌تري براي شخص در نظر گرفته خواهد شد.

در صورتي كه شخص چك‌هاي بلامحل متعددي صادر كرده باشد، چك‌ها ملاك مجازات فرد خواهند بود و همچنين اگر چك براي معاملات غيرقانوني داده شده باشد اين مجازات شامل جرايم معامله غيرقانوني نمي‌باشد.

نكاتي در رابطه با شكايت كيفري از چك بلامحل

·         در مواردي چك صادر شده حقوقي است و در اين موارد شما نمي‌توانيد از شخص شكايت كيفري به عمل آوريد، اين موارد در زير عنوان شده است:

۱ . چك سفيد امضا باشد.

۲ . چك شرطي باشد (چك داراي شرايطي براي وصول شدن باشد)

۳ . چك تضميني باشد (چك بابت تضمين معامله باشد و يا تعهدي باشد)

۴ . در صورتي كه ثابت شود چك بدون تاريخ صادر شده باشد.

·         فقط دارنده چك كه به بانك براي وصول چك مراجعه مي‌نمايد حق شكايت را دارا مي‌باشد و براي اين موضوع بانك‌دار بايد مشخصات فرد را در پشت چك قيد نمايد.

·         در صورت انتقال چك به شخص ديگر، آن فرد حق شكايت كيفري نخواهد داشت مگر اين كه انتقال قهري و فوت مورث باشد.

·         در صورتي كه شخص دارنده چك بخواهد شخصي به نمايندگي خود براي وصول چك به بانك بفرستد براي اين كه در صورت بلامحل بودن چك اگر بخواهد حق شكايت كيفري او محفوظ بماند بايد مشخصات فرد را به عنوان نماينده خود در چك قيد نمايد.

·         رسيدگي به كليه شكايات و دعاوي كيفري و حقوقي مربوط به چك در دادسرا و دادگاه تا خاتمه رسيدگي، فوري و خارج از نوبت خواهد بود.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ساعت: ۱۰:۵۴:۱۵ توسط:محمدرضا موضوع: نظرات (0)

سفته براي استخدام

 

امروزه بيشتر شركت‌ها براي استخدام كردن افراد با توانايي‌هاي مختلف، از آن‌ها تقاضاي سفته مي‌كنند و اين موضوع به يكي از ملزومات استخدام مي‌باشد. اين موضوع داراي دلايل مختلفي است يكي از اين دلايل اين موضوع است كه شما نسبت به انجام وظايف(تسك‌ها)ي شركت حس مسئوليت داشته باشيد و آن‌ها را به خوبي انجام دهيد و ما در ادامه در رابطه با اين موضوعات و دلايل، مفصل با شما صحبت خواهيم كرد. اما قبل از اين موضوع مي‌‌خواهيم به چند سوال در رابطه با ارائه سفته بپردازيم.

سوالات متداول در رابطه با سفته

بسياري از افراد براي استخدام شدن با اين مساله مواجه هستند و اكثريت در مورد آن نگران هستند و سوالات بسيار مختلفي در ذهن خود دارند كه «آيا اين كار قانوني است؟» يا «سفته‌اي كه از من گرفته شده آيا زماني براي من مشكل ساز نخواهد بود؟» و يا اين كه «كارفرما و يا مدير شركت با اين سفته چه كارهايي مي‌تواند انجام دهد؟» و بسياري سوالات ديگر كه در اين قسمت ما همه اين مسائل را براي شما روشن خواهيم كرد.

·         آيا گرفتن سفته از طرف شركت و يا كسي كه شما را استخدام مي‌كند قانوني است؟

يك زماني هست كه قانون براي يك مساله‌‌اي قوانيني مشخص كرده است و مي‌گويد كه براي فلان مساله اين قوانين بايد رعايت شود، اما زماني هم هست كه قانون در بعضي مواقع سكوت كرده است و اين به اين معني است كه با اين داستان موافقت كرده است اما براي اين موضوع قوانين زيادي در نظر نگرفته است و اين موضوع را بيشتر به مديران موسسات واگذار كرده است و مديران در اين رابطه دست‌شان باز است. اما در اينجا هم بايد مدير قوانيني را براي گرفتن سفته در سازمان خود نظر بگيرد و اين قوانين را بايد رعايت كند. اين قوانين به درآمد شركت و يا سازمان و دسترسي فرد به اطلاعات بستگي دارد و نمي‌توان براي سازمان‌هاي كوچك و يا دسترسي‌هاي جزئي سفته‌هاي نجومي در‌خواست شود.

·         آيا سفته‌اي كه از من دريافت مي‌شود براي من مشكل ساز نخواهد بود؟

در سازمان‌ها با توجه به نوع سازمان و حياتي بودن اطلاعات و دسترسي‌هايي كه به شما داده مي‌شود سفته‌هايي گرفته مي‌شود و اين سفته براي اين است كه اگر شركت زماني به دليل قصور شما اطلاعاتي از دست داد و يا ضرر مالي ديد بتواند از طريق اين سفته‌ ضرر مالي خود را جبران كند. حال شما تا زماني كه همه كارها را به درستي انجام دهيد، نيازي به نگراني نيست و اين سفته براي شما مشكلي ايجاد نخواهد كرد.

·         كارفرما و يا مدير شركت با اين سفته چه كارهايي مي‌تواند انجام دهد؟

در مواردي به دليل قصور و خطاهايي كه از سوي شما بروز مي‌شود، مشكلاتي براي شركت به وجود مي‌آيد از قبيل ضررهاي مالي و يا از دست رفتن اطلاعات، در اين موارد كارفرما مي‌تواند كه با توجه به خسارت وارد شده از سفته شما استفاده كرده و ضرر را تا حدودي جبران نمايد اما در صورتي كه اين مساله اتفاق نيوفتد نياز به نگراني در اين زمينه نيستيد البته دقت كنيد كه شركت حتما شركت معتبري باشد.

·         كارفرما يا مدير شركت تا چه مقدار مي‌توانند از شما سفته دريافت كنند؟

ارائه سفته از طرف شما به شركت بايد انجام شود اما اين مبلغ طبق چيزي كه در بالا هم گفتيم بستگي به موادري دارد كه در ادامه آن‌ها را براي شما ليست مي‌كنم، اين موارد شامل:

o       ميزان درآمد شركت

o       ميزان دسترسي شما به اطلاعات شركت

o       دسترسي شما به ابزارهاي شركت

o       ميزان خسارات احتمالي

البته دقت داشته باشيد كه سفته شما براي مدير شركت جذابيت اقتصادي نداشته باشد، مثلا براي شركت كوچكي كه درآمد ساليانه آن برابر با ۱،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان است درخواست سفته ۳۰۰،۰۰۰،۰۰۰ توماني غير معقول است.

دلايل درخواست سفته براي استخدام

همانطور كه در بالا گفتيم قانون در برابر درخواست سفته سكوت رضايت داده است و اين موضوع را به مديران شركت واگذار كرده است، اما بايد ببينيم كه اين سفته‌اي كه براي استخدام از شما دريافت مي‌شود چه دلايلي دارد؟

جبران خسارات

يكي از مهمترين و متداول‌ترين دلايل درخواست سفته خسارات مالي و اطلاعاتي است كه بسيار هم كار معقولانه‌اي است، در اين‌ باره براي شما دو مثال خواهم زد تا شما به درك اين موضوع پي ببريد.

جبران خسارات دستگاه‌ها از خطاهاي احتمالي شما

زماني است كه شما در شركت از يك دستگاه بسيار گران قيمت استفاده مي‌كنيد كه ابزار كار شما است و شما موظف هستيد كه در حفظ و نگهداري آن كوشا باشيد، حال اگر از سوي شما مراقبت و نگهداري از دستگاه انجام نشود و دستگاه خراب شود و يا كلا از كار بيوفتد، سازمان مي‌تواند اين خسارت را با استفاده از سفته شما جبران نمايد و شما مستلزم به پرداخت هزينه هستيد.

البته اين موضوع هم قابل ذكر است كه در ضررهايي كه به دستگاه‌ها وارد مي‌شود كارفرما نبايد كل سفته را به اجرا بگذارد و فقط با توجه به ميزان خسارت بايد از سفته استفاده نمايد.

جبران خسارات از دست رفتن اطلاعات

يك زمان ديگري هم هست كه شما به اطلاعات محرمانه و مهمي در موسسه دسترسي داريد و به هر نحوي بايد از اين اطلاعات نگهداري كنيد، اگر اين اطلاعات توسط شما لو و فاش شود و خساراتي به سازمان وارد شود، كارفرما مي‌تواند از طريق سفته اين خسارات را تا حدودي جبران نمايد.

حسن انجام كار

يكي ديگر از دلايلي كه از شما سفته دريافت مي‌شود اين است كه كارهاي شركت را به خوبي انجام دهيد و اين موضوع بسيار مهم است كه شما بدانيد كه منظور از حسن انجام كار در شركت چگونه است و اين مساله بسيار مهم است. در شركت‌ها بندهاي قانوني در رابطه با همين حسن انجام كار نوشته شده است اما اگر نوشته نشده بود حتما در رابطه با آن در زمان استخدام از كارفرما سوال بپرسيد.

مشاغلي كه نياز به ارائه سفته دارند

مشاغلي كه نياز به ارائه سفته دارند بيشتر شغل‌ها را شامل مي‌شود اما اين ميزان سفته براي شغل‌هاي مختلف متغير است. همانطور كه در بالا گفتيم شما به دليل خسارات مالي و اطلاعات و همچنين حست انجام كار سفته ارائه خواهيد داد كه اين تقريبا شامل همه مي‌شود اما در برخي از مشاغل مانند حسابدار و يا كارمندان مالي كه اطلاعات مالي شركت كلا در دست ايشان است ارائه سفته حتما الزامي است.

كساني كه در يك سازمان راننده هستند و ماشين‌ها داراي قيمت بالايي هستند نيز بايد سفته ارائه دهند و اين موضوع واقعا نياز است چون احتمال دارد كه هر اتفاقي به دليل قصور راننده براي ماشين بيوفتد.

همچنين كساني كه در يك سازمان مسئول پروژه‌هاي سازمان هستند نيز ملزم به ارائه سفته مي‌باشند چون اگر به هر دليلي پروژه در زمان مناسب تحويل داده نشود و شركت ضرر مالي ببيند مسئول اين شخص مي‌باشد.

پس به شكل كلي هر شغلي با توجه به زمينه كاري خود نيازمند ارائه سفته است اما ميزان اين سفته براي همه و براي همه سازمان‌ها يكسان نيست و به همين دليل است كه قانون دست مديران سازمان‌ها را در اين موارد باز گذاشته است.

نكاتي در رابطه با ارائه سفته

اگر زماني در يك شركت استخدام شديد و از شما درخواست سفته شد شما حتما بايد به اين قوانيني كه در ادامه به شما خواهيم گفت دقت كنيد تا به مشكل‌هاي احتمالي برخورد نكنيد. همه اين قوانين در ماده ۳۰۸ قانون تجارت ذكر شده است و شما مي‌توانيد آن‌ها را مطالعه نماييد و ما در اين جا به چند مورد از آن‌ها اشاره خواهيم كرد.

·         درج تاريخ وصول سفته استخدامي

يكي از مواردي كه شما بايد آن را در نظر داشته باشيد اين است كه در سفته‌هاي استخدامي نبايد تاريخ وصول ذكر شود چون زماني كه تاريخ وصول ذكر نشود مشخص مي‌شود كه اين سفته فقط جنبه ضمانتي دارد و با اين كار خيال شما راحت مي‌شود كه كارفرما نمي‌تواند به هر دليل از سفته سو استفاده نمايد.

·         نام گيرنده سفته در سفته درج شود

حتما دقت داشته باشيد كه در سفته نام گيرنده سفته درج شود تا از آن در جاهاي ديگر استفاده نشود و اگر هم گيرنده سفته يك شركت حقوقي است حتما نام شركت را در سفته ذكر كنيد.

·         ارائه سفته سفيد امضا ممنوع

توجه داشته باشيد كه هيچ وقت نبايد شما يك سفته خالي را امضا نماييد چون احتمال دارد كه كارفرما از آن سو استفاده نمايد پس به هيچ عنوان سفته‌اي كه در آن چيزي نوشته نشده است را امضا نكنيد. همچنين توجه داشته باشيد كه تك برگ آن را جدا نماييد و در نزد خود نگهداري كنيد.

·         حتما از سفته كپي بگيريد

يكي از مواردي كه خيلي‌ها آن را از ياد ميبرند اين است كه از سفته كپي تهيه نمي‌كنند، حال بعضي‌ها مي‌گويند كه چرا بايد از سفته كپي داشته باشيم؟ دليل اين امر اين است كه كارفرما بعدها نمي‌تواند از استرداد سفته خودداري كند و يا اگر مشكلي پيش بيايد شما مدركي در دست داريد.

·         ذكر سفته در قرارداد

اگر شركتي از شما سفته خواست، حتما حتما در قراردادي كه با شركت تنظيم مي‌كنيد، اين موضوع را عنوان كنيد و اعلاوه بر اين يك نسخه از قرارداد را در نزد خود نگه‌داريد، اين كار اطمينان كار را بالا خواهد برد و كارفرما نمي‌تواند به هر دليلي كاري خلاف مقررات و قانون انجام دهد.

زمان عودت سفته

يكي از مسائلي كه بسيار مهم است اين است كه چه زماني كارفرما سفته را بايد به شما تحويل دهد؟ به صورت كلي سفته‌اي كه تحويل داده مي‌شود تا پايان قرارداد تنظيم مي‌شود و كارفرما موظف است سفته مورد نظر را تا پايان قرارداد نگهدارد و بعد از اتمام قرارداد آن را به شما عودت دهد. در صورت تمديد قرارداد شما موظف هستيد كه يك سفته جديد به شركت ارائه دهيد.

همانطور كه در بالا گفتيم سفته تا آخرين روز قرارداد نزد شركت باقي خواهد ماند اما كارفرما هم در اين زمينه مسئوليت دارد كه از سفته به عنوان يك امانت نگهداري نمايد. اين را در نظر داشته باشيد كه كارفرما به هيچ عنوان نمي‌تواند بدون ارائه مستندات سفته را وصول نمايد. اين كار تنها زماني اتفاق خواهد افتاد كه كارفرما با سند و مدرك كافي موضوع عدم حسن انجام كار شما را ثابت كند و يا ضررهاي وارد شده را ثابت كند. پس هرگونه استفاده بدون سند و مدرك از سفته به عنوان خيانت در نگهداري از امانت محسوب مي‌شود و شما حق قانوني داريد كه از سازمان شكايت كنيد.

همچنين اگر كارفرما از بعد از اتمام قرارداد از عودت سفته خودداري نمايد و آن را وصول كند، اگر حسن انجام كار شما با ارائه مستندات ثابت شود، شما مي‌توانيد از كارفرما شكايت نماييد و طبق قانون مجازاتي براي او در نظر گرفته مي‌شود.

قيمت سفته

سفته مورد نظر را بهتر است در بانك ملي تهيه نماييد و ارائه سفته فقط با ارائه كارت ملي در بانك ملي امكان پذير است و داراي قيمت ثابتي است و اين موضوع را حتما در نظر داشته باشيد كه از شما قيمت‌هاي بيشتري طلب نكنند اگر در جايي بجز بانك آن را تهيه مي‌كنيد. اين قيمت در جدول زير براي شما آورده‌ايم:

قيمت(تومان)
مبلغ سفته
۵۰۰
۱،۰۰۰،۰۰۰
۷۵۰
۱،۵۰۰،۰۰۰
۱،۰۰۰
۲،۰۰۰،۰۰۰
۱،۲۵۰
۲،۵۰۰،۰۰۰
۲،۵۰۰
۵،۰۰۰،۰۰۰
۵،۰۰۰
۱۰،۰۰۰،۰۰۰
۱۰،۰۰۰
۲۰،۰۰۰،۰۰۰
۲۵،۰۰۰
۵۰،۰۰۰،۰۰۰
۵۰،۰۰۰
۱۰۰،۰۰۰،۰۰۰
 

مواردي كه در رابطه با سفته حسن انجام كار بدانيد

سفته حسن انجام كار براي هر شخصي كه در شركتي استخدام مي‌شود نياز است و سازمان مي‌تواند براي استخدام شما هر مبلغي را درخواست نمايد. البته در بالا در رابطه با اين مطلب به شما توضيحاتي داديم و شما بايد در اين زمينه حواستان جمع باشد. با اين حال يك سري نكات ديگري در رابطه با سفته حسن انجام كار وجود دارد كه بايد آن‌ها را بدانيد.

۱ . اگر كارفرما به صورت غير قانوني سفته شما را وصول كرد نگران نباشيد چون اين كار تقريبا يك سال طول مي‌كشد و شما مي‌توانيد با مستندات حسن انجام كار خود را ثابت كنيد.

۲ . شما براي سفته به هيچ عنوان به زندان نمي‌رويد و نهايت اين موضوع وجود دارد كه مال و اموالي از شما كه حاصل تعهد سفته بوده ضبط مي‌شود.

۳ . اگر كارفرما در دادگاه علت اجرا گذاشتن سفته را قرارداد كاري اعلام كند، قاضي سفته را باطل مي‌كند و پرونده را به وزارت كار ارجاع خواهد داد.

۴ . اگر كارفرما علت اجرا گذاشتن سفته را، دزدي اعلام كند قاضي از كارفرما درخواست فاكتور و يا اظهار نامه مالياتي مي‌كند و در صورت بي گناهي شما كاري از پيش نحواهد برد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ساعت: ۱۱:۰۴:۵۷ توسط:محمدرضا موضوع: نظرات (0)